Zonguldak Belediyesi ve Zonguldak Belediye Kültür Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlikler, 16 Nisan'da başlayıp 27 Nisan'a kadar sürecek.

Etkinlik Detayları

Tiyatro günlerinde 2 yetişkin oyunu, 3 çocuk oyunu, 2 okuma tiyatrosu, 1 doğaçlama tiyatro atölyesi, 3 oturumlu panel ve bir sergi yer alacak. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliklere tüm kent sakinleri ve çocuklar davetli.

Programın Başlangıcı

16 Nisan Salı günü saat 19.00'da Belediye Sineması Salonu'nda Zonguldak Kent Tiyatrosu'nun "Şah Mat" adlı oyunuyla başlayacak etkinlikler, Zonguldak'ın kültürel mirasıyla özdeşleşen Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

İlgili Oturumlar ve Sergi

27 Nisan Cumartesi günü Belediye Sineması Salonu'nda düzenlenecek panelde ise kentte tiyatro ve tiyatrocuların sorunları masaya yatırılacak. Ayrıca, BKM Resim Atölyesi'nde 15-27 Nisan tarihleri arasında sergilenecek olan ZTP üye sahneledikleri bir oyun temsilinden afiş, oyundan resimler, kostüm ve küçük dekor malzemelerinin yer aldığı konsept sergiyi de ziyaret edebilirsiniz.

1111-2

Aybüke Ünal 

Zonguldak Haberleri