Zonguldak genelinde toplamda 48 okul öncesi kurumda 3 bin 658 öğrenci, 183 ilkokulda 32 bin 899 öğrenci, 113 ortaokulda 27 bin 698 öğrenci, 80 lisede 27 bin 128 öğrenci ve 7 bin 744 öğretmenle birlikte karnelerini aldı.

Zonguldak'ta Öğrenciler Karnelerini Aldı, Vali Hacıbektaşoğlu Sevinci Paylaştı (3)

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Dilaver ve Üzülmez İlkokullarında düzenlenen törenle öğrencilere karnelerini takdim etti. Karne sevincine eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile katılan Vali Hacıbektaşoğlu, öğretmen ve öğrenciler tarafından okul bahçesinde coşkuyla karşılandı.

Zonguldak'ta Öğrenciler Karnelerini Aldı, Vali Hacıbektaşoğlu Sevinci Paylaştı (1)

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, 1/B sınıfındaki öğrencilere karnelerini bizzat dağıtarak sevinci paylaştı. Öğrencilere tatil sürecinde kitap okumaları ve dinlenip oyun oynamaları tavsiyesinde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilere uzaya fırlatılan rokette yer alan Türk astronot Alper Gezeravcı ile ilgili sorular sordu.

Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı

Zonguldak'ta Öğrenciler Karnelerini Aldı, Vali Hacıbektaşoğlu Sevinci Paylaştı (4)

Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan'ın da katıldığı etkinlikte, Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve eğitimle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Karnelerini alan öğrenciler ve veliler, sevinç dolu bir gün geçirirken, tatil sürecinde dinlenip enerji toplamanın yanı sıra kitap okuma alışkanlığı edinmeleri konusunda teşvik edildi.

HABER MERKEZİ