Sümer’den acı haber! Sevenleri yasa boğuldu Sümer’den acı haber! Sevenleri yasa boğuldu

Zonguldak İli Özel İdaresi ve Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet MemurlarıKanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; “Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacak.

1 kişi Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, 1 kişi de muhasebeci olmak üzere toplamda 2 kişinin istihdamı sağlanacak.

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni için istenilen şartlar şu şekilde:

Herhangi bir lisans programından mezun olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okuldan bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, KPSS’den en az 75 almış olmak.

Muhasebeci alımlarında istenilen şartlar şu şekilde:

Yükseköğretim kurumlarının Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi veya Maliye bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, KPSS’den en az 75 almış olmak.

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile başvurularını 07/08/2023 - 09/08/2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.30-17.00) arasında şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla veya elektronik ortamda yapabilecekler.

Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Birliğimizin [email protected] elektronik posta adresine yapılabilecek.

Şahsen yapılacak başvurularda başvuru evraklarını, Birliğimizin Zonguldak İli Özel İdaresi ve Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Başkanlığı - Meşrutiyet Mah. Gazipaşa Cad. Hükümet Konağı No:30/410 ZONGULDAK adresine teslim edebilecekler.

İadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacak olan başvurular da, Birliğin Zonguldak İli Özel İdaresi ve Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Başkanlığı - Meşrutiyet Mah. Gazipaşa Cad. Hükümet Konağı No:30/410 ZONGULDAK adresine gönderilebilecekler.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular birlik tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

YAZILI SINAV YAPILACAK

Memur kadrolarına alım için 15/08/2023 tarihinde saat:10.00’da başlamak üzere Zonguldak Belediye Başkanlığının Terakki Mah. Belediye Bulvarı No:1 ZONGULDAK adresinde bulunan Belediye Meclis Toplantı Salonunda yazılı sınav yapılacak.

Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan ve/veya mazeretine binaen katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacak.

Sınav Konuları:

Yazılı Sınav:

1. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

2. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

3. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

4. Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat konuları ile kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.