Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, Türkiye genelinde icra edilen Şehit J.Asb.Üçvş Emrah Ünalan-JASAT “Mercek” Operasyonu düzenlendi.

Operasyon kapsamında; son (24) saat içerisinde çeşitli suçlardan aranan (12) şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edile şahıslardan (7)’si işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Zonguldak ve Kastamonu dahil 7 ilde Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ katkılarıyla turne... Zonguldak ve Kastamonu dahil 7 ilde Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ katkılarıyla turne...

Öte yandan yine operasyon kapsamında Kasten Yaralama suçundan (10 ay 25 gün) hapis cezası olan (1) şahıs, Özel Hayatın Gizliliğinin İhlali suçundan (3 ay, 20 gün) hapis cezası olan (1) şahıs, Borçlunun Ödeme Şartının İhlali suçundan (3 ay) hapis cezası olan (1) şahıs, Başkasını Bir Malı Teslimi Veya Malın Alınmasına Karşı Koymamaya Mecbur Kılmak Suretiyle Yağma suçundan (5) yıl hapis cezası olan (1) şahıs, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olup Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan (6 yıl, 5 ay, 15 gün) hapis cezası olan (1) şahıs, olmak üzere toplam (5) şahıs çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumlarına teslim edildi.