Ömer Selim Alan’dan Cuma mesajı! Ömer Selim Alan’dan Cuma mesajı!

Zonguldak Belediyesi tarafından bir süre önce havadan çekilmiş fotoğrafın üzerine de tarifle duyurulan lavuar alanındaki ücretsiz otopark hizmetinin tabelası var kendisi yok.

Vatandaşın İmza Gazetesi whatsapp ihbar hattına gönderdiği mesajda lavuar alanında ücretsiz olarak açılan otoparkın girişinin kapatıldığı belirtildi.

İmza Gazetesine ulaşan şikayette bugün sabah saatlerinden itibaren lavuar alanının kulelerinin olduğu ücretli taraf açıkken ücretsiz tarafın girişi belediye tarafından kapatıldı.

WhatsApp Image 2023-12-05 at 13.45.13

BEYAZ MASA İLE ZABITA BİHABER!
Beyaz masa ve zabıtayı aradığını söyleyen vatandaş, beyaz masa ve zabıtanın olaydan haberlerinin olmadığını ifade ettiğini söyledi.

Ücretsiz araç girişi olan yere zabıta bariyeri konulması üzerine beyaz masa ile zabıtayı arayan şikayette bulunan vatandaş, “Ücretsiz yazısı duruyor fakat kapıları kapatmışlar. Beyaz masayı aradım ücretsiz diyor. Zabıtayı aradım o da ücretsiz açık olması lazım. Zabıtayı aradım o da ücretsiz açık olması lazım diyor” diyerek gelişmelerden bihaber olduklarını ispatladılar.

WhatsApp Image 2023-12-05 at 13.44.49