Son günlerde Zonguldak’ta garip şeyler olmaya başladı.Yaşanan ayrımcılık, particilik, iç hesaplaşma vatandaşları iyice bezdirdi. İktidar ve muhalefet arasındaki çekişme bir yana kendi partileri arasında da sen-ben kavgaları vatandaşların tepkisine neden oluyor.

AK partide olduğu gibi CHP de gerginlikler had safhada.

İktidar partisinin önde gelen isimleri Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar başta olmak üzere Belediye Başkanları özellikle Merkezde Ömer Selim Alan’ın kamuoyuna yansıyan tartışmalı durumları hakkında vatandaşlar da şu sorunun cevabını aramaya başladı.

“ Zonguldak’ta her şey yolunda ?”

Kilimli’de Başkan Kamil Altun  sorunları çözmek adına harıl-harıl çalışıyor fakat son gelen bilgilere göre Göbü’deki villa durumu biraz baş ağrıtacağa benziyor, bunu da başkana soracağız. Bir açıklaması olacaktır.

Fahri Alkan vefat etti... Fahri Alkan vefat etti...

Kozlu’da ise Ali Bektaş hakkındaki dedikodular da had safhada. Belediyenin borcu dillerden düşmüyor. Bektaş bu işi düzeltemezse sıkıntı daha da büyüyecek deniyor.

Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve de Hamdi Uçar’ın beklenen performansları ağırdan da olsa yapmaları hataları kapatıyor. Mesela Hava alanında işler rayına girdi. Mithatpaşa tünelinde sona yaklaşılıyor. DSİ dere temizliğini yapıyor. Lavuar alanı projesi sırada yakında başlanacak, yıl sonu gibi konuşuluyor.  Milletvekillerinin Zonguldak’ta puan tablosunda değişiklik gözükmese de parti içindeki otoriterlikte sıkıntıların çözülememesi de kendilerinin hanesine eksi olarak yazılıyor.

Yani işin özü şudur ki, Milletvekili-Parti içi diyalog- Belediye-vatandaş arasındaki sıkıntıların vatandaşa iyi sinyaller vermediği konuşuluyor, bunlara çözüm bulunması özellikle isteniyor. Bizden hatırlatması. Yolunda giden işleri, hizmetleri vatandaş zaten görüyor ve takdir ediyor. AK Parti kurmayları ve üst kademesi eskiden olduğu vatandaşına güven vermelidir. Dikkattt diyoruz.

Fotoğraflar konuşursa: Haber Mustafa Emen