Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Ramazan Bayramı mesajı... Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Ramazan Bayramı mesajı...

Korana virüsü ile mücadele edildiği bu zor günlerde Bülent Ecevit Hastanesinde, hastalara verilen yemekte çıkan inanılmaz görüntü "Pes" dedirtti.
 
BEÜ hastanesinden Whatsapp hattımıza gelen bu yemek görüntüsünde, belirtilen iddiaya göre olay birkaç gün önce meydana geldi.
Babasını hastanede yatırdıktan sonra tedavi edilen hastanın kızı refakatçi olarak kaldı. Gayet titiz ve temiz olduğu belirtilen hastanenin yemek servisini yapan firmanın hatasından kaynaklandığı iddia edilen yemek servisinde refakatçi bayan ağzına attığı yemek kaşığında ağzına sert bir cismin geldiğini farketti ve yutmadan ağzından çıkardı. Sonra gördüğü cismin ne olduğuna baktı ve ağzından çıkan plastik parçasının olduğunu gördü ve hemen telefonun kamerasına çekerek hastane personeline bunu gösterdi.
 
Personelin yemek yapan firmaya durumu anlatarak dikkatini çektiği bildirildi. Farkedilmeden yutulması durumunda insan hayatını tehlikeye dahi düşürebilecek cismin çıktığı yemekler için önlem alınması bekleniyor. 
Öte yandan hemşirelerin de durumdan şikayetçi oldukları, onların da yediği yemekte de taş, kıl, plastik çıktığı öğrenildi.