Türkiye Futbol Federasyonuna 3 milyon lira yatmaması durumunda 3 puanın silineceğini ifade eden Zonguldak Kömürspor basın sözcüsü Şükrü Öztürk, "Bize acilen en az 3 milyon lira lazım. Daha fazlası söz verildi. Sponsor olunacağı da söylenmesine rağmen bir gelişme olmadı" dedi. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor için tehlikeli bir son hafta. 
Kırmızı-Lacivertli ekibin lige katılmak için transfer yasağını kaldırması ve  Ulusal Lisans alması için Türkiye Futbol Federasyon’una acil olarak 3 Milyon TL yatırması gerekiyor.

Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı! Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı!

Beyaz Grup'ta yer alan tüm takımlar lisanslarını çıkartarak hafta sonunda oynayacakları müsabakalar için tüm hazırlıklarını yaptılar. Zonguldak Kömürspor ise transfer yasağı olduğu için henüz lisanslarını çıkartamadı.

SUN GÜN 2 EYLÜL!

İlk  haftayı (bay) geçecek olan Zonguldak Kömürspor, ilk maçını 3  Eylül’de oynayacağı için 1 hafta zamanı kaldı. Bir hafta içinde  3 Milyon TL’yi yatırıp lisansları çıkartamazsa ve ulusal lisansı alamazsa  lige katılamama tehlikesi var.
Şehirden  hiçbir destek göremeyen Zonguldak Kömürspor’u  büyük bir tehlike bekliyor.
Şehrin ileri gelenlerinin bir an önce duyarlılık  göstermeleri ve destek olarak  tehlikeyi ortadan kaldırmaları gerekiyor. Gruptaki  tüm takımlar Şehirlerinde aldıkları büyük desteklerle  transferleri yaptılar. Sezonun başlamasını bekliyorlar.
Sahipsiz kalan ve şehrin ileri gelenlerinden hiçbir destek alamayan Zonguldak Kömürspor ise büyük sıkıntı yaşıyor.


MİLYONLAR SÖZ VERİLDİ, ORTADA BİR KURUŞ YOK!
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, iki hafta önce  Ak Parti Zonguldak Milletvekili  Muammer Avcı, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile bir görüşme yapmıştı. Görüşme sonrası Milletvekili  Muammer Avcı, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve İl Başkanı  Mustafa Çağlayan, destek olacakları konusunda açıklamalarda bulunmuşlardı. Ancak o görüşmeden şu ana kadar bir sonuç çıkmadığı için Zonguldak Kömürspor’un büyük sıkıntıya girdiği öğrenildi.
Zonguldak Kömürspor yönetimi  1 Eylül Cuma günü mesai saati bitimine  kadar 3 Milyon TL’yi bulup transfer yasağını kaldıramaz ve ulusal lisans alamazsa takım lige katılamayacak.


BU KİMİN AYIBI?
Büyük sıkıntı içende bulunan Zonguldak Kömürspor, bu sorunu  Şehrin ileri gelenlerinin desteği ile aşar. Şehrin  Valisinden Milletvekillerine, Belediye Başkanından iş adamlarının desteği ile bu sıkıntı aşılabilir. 3 Milyon TL, futbol piyasasında çok büyük bir rakam değil. Eğer bu sorun çözülmezse Zonguldak’ın alnına kara leke olarak sürülür ve tarihe büyük bir ayıp  yazılır.