Süper ligde fırtınalar estirip kongrelerinde delegeleri salonlara sığmayan Zonguldak Kömürspor'da yılların utancı yine yaşanıyor... Kaç kişinin üye olduğu dahi belli olmayan Zonguldak Kömürspor'da kongreye katılım 30 kişiyi geçmeyecek.

 

Bayşanslı Giriş

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un Olağan Genel Kurulu 18 Eylül 2020 Cuma günü yapılacaktı. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu yeni sezonun başlayacağını, yönetim kurulu üyelerinin takım oluşturma ve lisans işleri ile uğraştığı için kongrenin 1 hafta (25 Eylül) sonraya ertelendiğini duyurmuştu.

 

Başkan Caner, kongre süreciyle ilgili, ”Yeni bir yönetim oluşturmak için  kongre kararı almıştık. Liste oluşturmak  için  çalışmalarımız sürüyor. Bu arada  şehrimizin ileri gelenlerinin bu konuda tavsiyelerini  alıyoruz. Cuma günü yapacağımız ilk kongrenin bir hafta sonraya ertelenme  durumu  söz konusu” demişti. 

Kongre haftası sürecine girilmesine rağmen ne şehirde ne camiada kongre havası olmazken kongrenin yine 25-30 kişiyle yapılacağı tahmin ediliyor. 

Devrek Belediyespor'da şok karar! Play-offlardan çekildiler... Devrek Belediyespor'da şok karar! Play-offlardan çekildiler...

GMİS salonununa sığmayan üyelerin katılımıyla yapılan kongreleri ve yaşanan heyecanı özleyen Zonguldakspor sevdalıları, belli grupların insiyatifinde 30 kişiyi geçmeyen katılımla yapılan kongrelere tepki giderek artıyor.