Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama! Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama!

Ziraat Türkiye Kupası maçında kendi sahasında 3. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor’la karşılaşan Zonguldak Kömürspor 27. Dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında Burak’ın attığı 3 golle sahadan da 3-2 mağlup ayrılarak kötü gidişine devam etti.
İlk yarıda yedek ağırlıklı sahaya çıkan Kömürspor takımı devreyi de 2-1 mağlup kapatınca 2. Yarıda as oyuncularını sahaya sürmesine rağmen sahanın yıldızı Burak attığı golle takımını 3-1 öne geçirince tam bir şok yaşayan Kırmızı-Lacivertliler oyunun uzatma dakikalarında skoru 3-2 yapsa da rakibine yenilmekten kurtulamadı.
Bu sonuçla Kupaya kendi sahasında veda eden Kömürspor takımı olurken Tokat ekibi turu geçen taraf oldu. Hafta sonu deplasmanda Karacabey ile karşılaşacak olan Kömürspor takımı aldığı bu yenilgiyle büyük bir moral bozukluğu daha yaşadı. Tokat takımını taraftarlar oynadığı futbol ve galibiyetten dolayı alkışlarla uğurladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan Zonguldak Kömürspor ile Tokat Belediye Plevnespor müsabakasıyla devam ediyor.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR İLK 11'LERİ

Zonguldak Kömürspor: Gökhan, Nuri, Koray, Sabrican, Oğuzhan, Tarık, Savaş, Sarper, Fırat, Emirhan, Kemal

Tokat Belediye Plevnespor: Ebubekir, Emir Can, Kadir Enes, Artun, Özgür, Burak, Abdülkadir, Batuhan, İsmail Can, Mustafa, Mehmet

WhatsApp Image 2023-10-11 at 14.55.34