Zonguldakspor taraftarları, sosyal medya üzerinden yaptıkları ortak açıklamada, kulübün mevcut durumu ve transfer politikasıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Taraftarlar, bu sezon yapılan transfer politikasını eleştirerek, özellikle son haftalara kadar transfer yapılmamış olmasını ve kampa gidilememesini sert bir dille eleştirdi.

Açıklamada " ZonguldaksporMedya olarak 5 yıldır, ZonguldakRuhu olarak 1 yıldır Zonguldakspor'umuzu sosyal medyada desteklemeye,savunmaya devam ediyoruz.

Şuan ki olduğumuz durum ortada ve bizim de bir iki söz söyleme hakkımız olduğunu düşünüyoruz.

Uzunkum’da kaza! Belediyenin aracı taklalar attı Uzunkum’da kaza! Belediyenin aracı taklalar attı

En başta bu sene yapılan transfer politikası baştan sona yanlıştı,transferin son haftasına kadar transfer yapılmadı.Elde kalan futbolcuları transfer ettik.Kamp'a bile gidemedik.

Başka takımlar olsa 3 4 maç üstüste kötü sonuç aldığında yönetimi istifaya davet ediyor.

Şuan ki yönetim elinden geldiğini yeterince yaptı takımı 2.lige kadar çıkardı.Demir ailesine teşekkür ediyoruz.

Ama artık bazı şeyler ilerlemiyor takıma sponsor bulunamıyor, milletvekillerimiz,siyasetçilerimiz,iş insanları,şehrimizde faaliyet gösteren kurumlar,esnaflarımız destek vermiyor.

Takım şahıs takımı olduğu için şehir bu hegemonyadan bıktı.Artık yönetimin değişme zamanı geldi geçti bile.

Geç olmadan yönetim istifa etmeli,devre arasında maddi açıdan güzel bir destekle takıma güzel transferlerle ligde kalabilir.Bu lige çıkmak kolay olmadı.Düşersek bizi kimse tutamaz amatöre kadar düşeriz.

Futbolcuların üstündeki formanın ağırlığını bilerek oynamalı o formaya Madencilerimizin kanı var.O forma kimseye nasip olmaz değerini bilerek oynayın.

Her ne olursa olsun bu takımı yalnız bırakmayan,cefasını çeken BÜYÜK ZONGULDAKSPOR TARAFTARI'DIR.

Kısacası Demir Ailesi'ne şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz. Daha geç olmadan TAKIMI bırakın.Yeni yönetim,yeni kan ŞART...."

406841461_312123635073500_8354639716375469122_n