Ankara Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen "Protokol Dergisi 3. Avrupa Ödülleri Töreni"nde, saygın iş insanı ve ALZ Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Zonguldaklı Cihat Alagöz'e büyük bir onur verildi. Alagöz, Uluslararası Tanıtım ve Ticaret Ödülü'ne layık görüldü ve bu ödül, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından takdim edildi.

Cihat Alagöz Musa Yıldız

O hizmet artık verilmeyecek! O hizmet artık verilmeyecek!

Cihat Alagöz, iş dünyasındaki etkileyici kariyeri ve uluslararası alanda gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir isimdir. Aynı zamanda TOBB Fuarcılık Meclisi Başkanı, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır.

Alagöz, "Kıymetli Jüri’nin teveccühleriyle şahsıma tevdi edilen “Uluslararası Tanıtım ve Ticaret Ödülü”, bu akşam Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenen “Protokol Dergisi 3. Avrupa Ödülleri Töreni”nde, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ tarafından takdim edildi." sosyal medya hesabından ödül aldığını bu sözlerle açıkladı.

Ödül, Alagöz'ün uluslararası arenada Türkiye'nin tanıtımına ve ticaretine yaptığı önemli katkılarına bir teşekkür niteliği taşımaktadır.

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri