Zonguldaklı iş insanı Cihat Alagöz ve eğitimci, danışman ve öğretim görevlisi Gurbet Altay, "Protokol Dergisi 3. Avrupa Ödülleri Töreni"nde önemli başarılarından dolayı ödüllendirildi. Törende, milletvekilleri, ticaret odası başkanları, akademisyenler, spikerler, sanatçılar ve seçkin iş insanlarına ödüller verildi. ALZ Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Cihat Alagöz, Uluslararası Tanıtım ve Ticaret Ödülü'ne layık görülürken, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından ödülü takdim edildi. Diğer yandan eğitimci Gurbet Altay, "Yılın En Başarılı Toplumsal Gelişim ve İletişim Uzmanı" ödülüne layık görüldü ve ödülünü TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Sayın Elif KILIÇ’tan aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, başkan Erdem'e iadeyiziyarette bulundu Vali Hacıbektaşoğlu, başkan Erdem'e iadeyiziyarette bulundu

Whatsapp Image 2024 04 26 At 11.33.35 (1)

Cihat Alagöz, TOBB Fuarcılık Meclisi Başkanı, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi gibi görevlerde bulunarak iş dünyasında önemli çalışmalara imza atmıştır. Uluslararası alanda gösterdiği çaba ve başarılarıyla dikkat çeken Alagöz, adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 11.33.35

Öte yandan Gurbet Altay, İTO Sağlık Komitesi ve TÜRSAB Sağlık Turizmi İhtisas Komisyonunda yer almakta ve ZONDEF Onursal Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Altay, sağlık turizmi alanındaki çalışmalarıyla tanınmakta ve birçok kamu ve özel kuruma danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktadır. Kurumsallaşma ve iletişim çözümleri konusunda aranan bir isim olan Altay, sağlık turizmi konusundaki çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirmektedir.

Başarılı bu iki Zonguldaklı ismin adlarının ödül törenlerinde anılması, Zonguldaklılar için büyük bir onur ve gurur kaynağı olmaktadır.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 11.33.35 (2)

Whatsapp Image 2024 04 26 At 11.33.34