Zonguldak'ta uzun yıllardır sorun teşkil eden çöp döküm alanı, Zonguldak Belediyesi ve Kozlu Belediyesi'nin ortak projesi kapsamında millet bahçesine dönüştürülüyor. Çöp döküm alanının bu yaz sonu millet bahçesi olarak hizmete açılması planlanıyor.

Zonguldak'ın benzinliklerin karşısında bulunan çöp döküm alanı, Zonguldak ve Kozlu Belediyeleri tarafından gerçekleştirilen ortak bir projenin kapsamında millet bahçesine dönüştürülüyor. Proje kapsamında çöp döküm alanının yerine modern bir millet bahçesi yapılacak.

Başkan Bektaş: "Proje Tamamlandı, Yaz Sonunda Açılacak"

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, çöp döküm alanının projesinin tamamlandığını belirterek, "Zonguldak Belediyesi ve Kozlu Belediyesinin ortak projesi. Seçimden sonra bakanlığa projeyi sunmayı planlıyoruz. İnşallah bu yaz oraya millet bahçesi yapmayı planlıyoruz" dedi. Başkan Bektaş, projenin seçim sonrasında bakanlığa sunularak yaz aylarında hayata geçirilmesini hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Necdet Karaveli soruna el attı! Su sorunu çözülüyor! Başkan Necdet Karaveli soruna el attı! Su sorunu çözülüyor!

Zonguldaklılar, uzun yıllardır sıkıntı yaşanan çöp döküm alanının millet bahçesine dönüştürülerek şehre yeni bir nefes alma alanı kazandırılmasını memnuniyetle karşılıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte çöp döküm alanı, modern peyzaj düzenlemeleri ve sosyal alanlarla donatılarak Zonguldak halkının hizmetine sunulacak.

Emre Can Bayram 

Zonguldak Haberleri