Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Çatak Köyü'nde doğup büyüyen güreşçi Alperen Atar, Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 92 kilogram finalinde birinci olarak büyük bir başarı elde etti.

IMG_8485

TÖRENLE KARŞILANDI

Aşkar; "Bunlar bürokrasinin ve hayatın gerçekleri!" Aşkar; "Bunlar bürokrasinin ve hayatın gerçekleri!"

Alperen Atar, şampiyonluk sonrasında Alaplı'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Terminal girişinde kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılanan güreşçi, davul zurna eşliğinde gelen coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı.

IMG_8484
HEDEF AVRUPA, DÜNYA VE OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU

Alperen Atar, yapılan karşılama töreninde yaptığı açıklamada, hedefinin Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonluğu olduğunu belirtti. Bu büyük hedeflere ulaşmak adına çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

IMG_8486-1

ŞEHRİ TUR ATARAK KUTLAMA YAPTILAR

Alaplı'da coşkuyla karşılanan Alperen Atar, dev Türk bayrağı eşliğinde davul ve zurna eşliğinde şehir turu attı. Meşalelerle aydınlatılan bu coşkulu atmosferde güreşçi, şampiyonluk sevincini Alaplı halkıyla paylaştı.

IMG_8483

ŞAMPİYON GÜREŞÇİDEN KAYMAKAMLIĞA ZİYARET

Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, şampiyon güreşçiyi hükümet konağı önünde karşıladı. Köksal, Alperen Atar'ın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç sporcu ve ailesine teşekkür etti.

ALAPLI' NIN GURURU OLDU

Kaymakam Köksal, Alperen Atar'ın başarısının Alaplı ve Zonguldak'ı gururlandırdığını ifade ederek, genç sporcu için ileriki başarılar diledi. Alaplı halkı da güreşçilerini gururla selamlarken, sporun ilçede daha da gelişmesini temenni etti.

HABER MERKEZİ