Zonguldak ve Kastamonu dahil 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon! Zonguldak ve Kastamonu dahil 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon!
  • Zonguldak merkezin en büyük sorunu haline gelen otopark sorununa en büyük çözümü üretecek Lavuar alanındaki 432 araçlık otoparkın projeden çıkartıldığının haberinin İMZA Gazetesi tarafından yapılmasının ardından bir çok kesimden tepkiler geldi. Haberin altına sosyal medyada yapılan yorumların yanı sıra whatsapp ihbar hattına gelen paylaşımlarda, “Otopark yapılmayacaksa proje de yapılmasın, böyle kalsın” fikri ön plana çıktı.
  • Lavuar projesinden otoparkın çıkartılması gelişmesini geçen hafta manşetten “Zonguldak’a ihanet” olarak duyuran İmza Gazetesine destek, yetkililere tepki dolu mesajlar yağdı. Maliyeti ne olursa olsun otoparkın yapılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, otoparksız projenin Zonguldak’a ihanet olacağını vurguladılar.
  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığının gözünü korkutan maliyetler nedeniyle projeden çıkartıldığı öğrenilen otoparkın tekrar projeye dahil edilmesi isteniyor. Bunun için Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Zonguldak Milletvekillerinin girişimde bulunması bekleniyor.