Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO), tarihinde önemli bir dönemeç olan 4 Ocak 1933 tarihinde, kendi yeni binasında faaliyetlerine başladı. Oda, Zonguldak'ın henüz Kaymakamlık olduğu 30 Temmuz 1919 tarihinde kurulmuştu.

ZTSO, tarihi süreç içerisinde şehirdeki ticaret ve sanayi faaliyetlerine önemli katkılarda bulunan bir kuruluş olarak öne çıkıyor. Yeni binasında faaliyetlerine devam etmeye başlayan ZTSO, şehrin ekonomik ve ticaret hayatına daha etkin bir şekilde hizmet verme amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak’ın Ekonomik Ve Ticaret Kolu Ztso (1)

Bu önemli gelişme, ZTSO'nun daha geniş ve modern bir alanda faaliyet göstererek üyelerine daha iyi hizmet sunma çabasını yansıtıyor. 4 Ocak 1933 tarihindeki bu taşınma, ZTSO'nun kurumsal yapısını güçlendirerek Zonguldak'ın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunma misyonunu bir adım daha ileri taşıdı.

HABER MERKEZİ