Zonguldak'ta polis ekiplerinin son günlerde gerçekleştirdiği etkili uyuşturucu operasyonları neticesinde, 15 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan operasyonlar, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından 5-11 Şubat 2024 tarihleri arasında İl Merkezi, Devrek ve Kdz. Ereğli ilçelerinde gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında Y.P, İ.C, O.G, G.K, G.A, T.E, O.A, R.K, H.İ, O.K, T.K, R.Ö, K.Ç, B.D ve G.K isimli 15 şüpheli, polisin titiz çalışmaları sonucunda yakalandı. Uyuşturucu operasyonu sırasında ise ölümcül etkiye sahip 15 gram uyuşturucu madde, 86 adet uyuşturucu etkiye sahip hap, 2 adet hassas terazi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

A W140639 02

Zonguldak’ta zehir taciri 7 kişi tutuklandı! Zonguldak’ta zehir taciri 7 kişi tutuklandı!

Şüpheliler, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlemlerden sonra serbest bırakıldı. Ancak, O.G isimli şüpheli ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan dolayı Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Mahkeme tarafından O.G isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak polisinin başarılı operasyonları, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlılığını sürdürüyor. Halkın güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına yapılan bu operasyonlar, ilgili birimlerin yoğun çabaları ve koordinasyonu ile gerçekleştirilmekte.