Zonguldak Valiliği'nden gelen açıklamada " TTK'ya ait Kandilli müessesi"nde yaşanan maden göçüğünde 3 işçi ile iletişime geçildi. Bir işçisinin ise ağır yaralı olduğu öğrenildi. Maden ocağında mesai saatleri içinde 280 kişinin çalıştığı öğrenildi.

Madendeki göçükte 1 işçisinin ise olay esnasında ilk olarak ve ayağından hafif yaralandığı öğrenildi. Yaşanan maden göçüğünde 5 işçinin etkilendiği öğrenildi. Bir işçinin ölü olarak çıkarıldığı, iki işçinin yaralı olarak çıkarıldığı ve iki işçinin ise madenden kurturulmayı beklediği öğrenidi.

75 KİŞİLİK EKİP KURTARMA EKİBİ GÖREVDE

75 kişilik bir kurtarma ekibi işçileri kurtarmaya çalışıyor.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu maden göçüğünden kurtarılmayı bekleyen 1 işçi olduğunu ve madende herhangi bir patalama olmadığını olayın tavan çökmesi yüzünden olduğunu açıkladı.

İKİ İŞÇİ AĞIR YARALI

Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama! Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama!

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu "İki işçiye ağır yaralı olarak ulaşıldı. Madende yaşanan göçükte herhangi bir ihmal varsa bu durumla ilgilenilecek. Grizu değil, göçük sadece. 4 işçimizi etkileyen bir göçük, bir bölmede. Gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendireceğiz" şeklinde açıklama yaptı. 

Madende yaşanan göçükteki bütün madencilerin çıkarıldığı öğrenildi.