Zonguldak Merkez Tahlisiye serviside taşınma hareketliliği başladı.

İmza Gazetesinin Mithatpaşa Tünelinin çalışmasının aksamaması ve yapılan çalışmanın görülebilmesi için gündeme getirdiği TTK Tahlisiye Servisinin kaldırılması gerektiğine yönelik yayınlar ses getirdi.

  

Zonguldak'ta Mithatpaşa Tünellerinde ışığın görülmesine sayılı günler kalırken tünelin İkincimakas mevkiindeki ağzında bulunan TTK Merkez Atölyesindeki (TTK Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü) TTK Tahlisiye ekibinin yer aldığı binanın projenin ilerlemesine ve yapılan işin görülmesine engel olduğu vurgulamıştı.

 

Mithatpaşa Tünellerinin ikmal ihalesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonraki süreci yakın takip edip ÖDF İnşaatın ortağıyla Bağlık'taki şantiyede bizzat görüştüğü öğrenilen Muammer Avcı, TTK Tahlisiye binasının kaldırılması için de bastırdı.

TTK Genel Müdürü ve ÖDF ortağıyla görüşen Muammer Avcı'nın da baskısıyla Tahlisiye binasının yıkılmasıyla ilgili düğmeye basıldı. Resmi yazışmalar 3 Haziran'da yapılırken 4 Haziran'da bina içindeki malzemelerin taşınma işlemine başlandı. Maden Müzesinin yanındaki binaya taşınan TTK Tahlisiye ekibinin taşınma işleminin 1 hafta - 10 gün içinde biteceği öğrenildi.

Kdz.Ereğli Belediye meclis üyesi adayı Doktor M.Naci Yalçınkaya... Kdz.Ereğli Belediye meclis üyesi adayı Doktor M.Naci Yalçınkaya...

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------