Ligin 12.haftasında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u mağlup ederek devraldığı liderlik koltuğunu bırakmayan Zonguldak Spor Basket 67, oynadığı 26 maçın 24’ünü kazanarak topladığı 50 puanla normal sezonun bitimine 4 hafta kala ligin zirvesinde bulunuyor.

Ligde artık son 4 haftaya girilirken Kırmızı Lacivertlilerin en yakın rakipleri Bodrum Basketbol ve Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’la arasında 2 puan fark bulunuyor. 1 mağlubiyet hakkı olan Barış Güney ve öğrencileri, geride kalan 4 maçın üçünü kazandığı taktirde şampiyon olarak play-off oynamadan ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek.

İLK ENGEL GÜRESPOR
Çerkezköy Belediyesi karşılaşmasından galibiyetle dönen Potanın Elmasları, 27.haftada güçlü rakibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile karşı karşıya gelecek.

Zonguldak Spor Basket 67, 3 Mart Pazar günü saat 16:00'da Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak olan müsabakadan galibiyetle ayrılması durumunda son 3 haftaya oldukça avantajlı bir şekilde girecek.

KAPALI GİŞE
İç sahadaki Bodrum Basketbol ve Botaş Gelişim karşılaşmalarını 4000 kişiyle oynayarak büyük bir seyirci desteğiyle kazanan Potanın Elmasları, güçlü rakibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor karşısında da taraftarın desteğini arkasına almak istiyor.

1461 Trabzon FK, Ankaraspor'u darma duman etti! 1461 Trabzon FK, Ankaraspor'u darma duman etti!

Süper Lig yolunda en büyük güçlerinin taraftar olduğunu belirten Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, tıpkı Bodrum Basketbol ve Botaş Gelişim maçında olduğu gibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor karşısında da kapalı gişe çağrısında bulundu.

Whatsapp Image 2024 02 26 At 14.38.18

HABER: Emre Sezer