Daryal Önder için Zonguldak çok büyük bir değerini kaybetti şeklinde sözlerine başlayan Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, çocukluğundan beri Daryal Yönder’i rol model aldığını ve çok üzgün olduğunu belirterek ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

Tan, paylaşımının devamında Zafer Kalafat'tan yaptığı alıntıyla devam etti;
“Fener’in civa gibi delikanlısıydı “Sarı”. Futbol, basketbol ve tenis. Hepsinin hakkını verirdi. Futbolun altın çocuğu, Işıkspod ve Kömürspor’un, Zonguldakspor’un takım kaptanı, orta sahanın vazgeçilmezi, usta pasların oyuncusuydu. Asistleri sayılsa o yıllarda istatistikleri alt üst ederdi. Basketbol’un virtüözü, Denizgücü’nün ası, turnike ve jumpshoot kralıydı. Hele hele tenis… O ne güzel bir stildi. Servisi, volesi, backhand sliced vuruşu, kitapta anlatıldığı gibiydi. Hayran bırakırdı izleyenleri. Komple bir sporcuydu ama her şeyden önce bir centilmendi. Fenerli gençlerin sevgili abisi, efendiliğin ve hoşgörünün abidrsi, mütevazi ve mümtaz kişilik Daryal Yönder…”

Öğrencilerin Zonguldak'a geldiklerinde ilk tepkisi gündem oldu! Öğrencilerin Zonguldak'a geldiklerinde ilk tepkisi gündem oldu!

Whatsapp Image 2024 02 22 At 16.54.45Whatsapp Image 2024 02 22 At 16.54.48

Emre Sezer