Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ligin ilk yarısının altıncı haftasında Van'da oynanan maçta istenmeyen olaylar yaşanmıştı.

O dönem Fener’de bulunan kulüp binasında Van'da yaşanan talihsiz olaylara ilişkin basın açıklaması düzenleyen Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Van Emniyeti’nin güvenlik konusunda sınıfta kaldığını ifade etmişti.

Whatsapp Image 2024 02 11 At 19.02.10Yaklaşık 4 ay sonra Zonguldak’ta oynanan rövanş maçının öncesini ve sonrasını düşünen Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, benzer taşkınlıkların yaşanmaması adına gerek Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu çevresinde, gerek stadyum içerisinde geniş güvenlik önlemleri alarak adeta kuş uçurtmadı.

Stadyuma giriş çıkış yapan herkes en üst seviye kontrollerden geçerken, saha içinde ise tribünler drone ile izlendi. Mücadele esnasında saha içerisinde futbolcular arasında zaman zaman gerginlikler yaşansa da herhangi bir taşkınlık çıkmadı.

Bitiş düdüğüyle birlikte her ihtimali hesaplayan Çevik Kuvvet polisleri, olası bir güvenlik zaafiyetine karşın harekete geçerek hakemler ve futbolculara soyunma odalarına dönene kadar kalkanla eşlik etti. 

Whatsapp Image 2024 02 11 At 19.02.19

Alınan geniş güvenlik önlemleri sayesinde Zonguldak'ta oynanan müsabakada herhangi bir taşkınlık çıkmazken iki taraftan da hiç kimse zarar görmedi.

Emre Sezer