2. Ligde 2 puanla ligin alt sırasında yer alan ve henüz galibiyeti bulunmayan Zonguldak Kömüspor bugün saat 15.00'de 12 puanla 5. Sırada bulunan Yeni Mersin idman Yurdu ile çok kritik 3 puan mücadelesi yapacak.

Bu maçı mutlak surette kazanması gerekiyor.

Zonguldak Kömüspor, 2. Lig'de zorlu bir dönemden geçiyor. Şu anda sadece 2 puanla ligin alt sıralarında bulunuyor ve henüz galibiyet elde edememiş durumda. Bugün saat 15.00'te, 12 puanla 5. sıradaki rakipleri Yeni Mersin İdman Yurdu ile kritik bir mücadeleye çıkacaklar.

Zonguldak Kömüspor için bu maç oldukça önemli, çünkü alacakları 3 puan, hem moral bulmaları hem de sıralamada yükselmeleri açısından kritik bir etki sağlayacak. Galibiyet, takımın gelecek maçlara daha güçlü ve motivasyonlu çıkmasını sağlayabilir.

Teknik ekip ve futbolcular, bu mücadeleye iyi hazırlanmış durumda ve ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymak için antrenmanlarını sürdürüyorlar. Taraftarlar da maçı heyecanla bekliyor ve takımlarına destek olmak için stadyuma akın edecekler.

GÜÇLÜ BİR TAKIM...

Ancak, rakip olan Yeni Mersin İdman Yurdu da güçlü bir takım ve bu müsabaka kolay geçmeyecek. Zonguldak Kömüspor'un disiplinli ve etkili bir oyun sergileyerek maçı kazanması, hem takım hem de taraftarlar için büyük bir sevinç kaynağı olacak. Bu maçın sonucu, Zonguldak Kömüspor'un sezon içindeki performansı açısından belirleyici olabilir. Takım, bugünkü mücadelede en iyi performansını sergileyip, aradığı galibiyeti almayı hedefliyor.

Şampiyon B grubu oldu! Şampiyon B grubu oldu!

İLK 11'LER...


 

TAKIMLAR HAZIR
f8c8b9da-2bfb-40a6-8978-378f7eae645f
 

Canlı Anlatım

1' Zonguldak Kömürspor'un santra yaparken kaybettiği topta kalesinde tehlike oluştu çaprazdan gelen şutu kaleci Egemen kurtardı.

7' Zonguldak Kömürspor geliştirdiği etkili atakla Fatih Bektaş'ın ortasında Ahmet Daniel kafa vuruşuyla topa ağlara gönderdi. Zonguldak Kömürspor 1-0 önde.

27' Sağ taraftan gelişen Zonguldak Kömürspor atağında Fatih Bektaş'ın çaprazdan çıkarttığı sert şutu Mersin İdman Yurdu kalecisi Sertaç Güzel mükemmel kurtardı.

58' Zonguldak Kömürspor'da sakatlık geçiren Necmi Çoban'ın yerine Serhat Ahmetığlu oyuna dahil oldu.

70' Zonguldak Kömürspor'da Ahmet Daniel'in yerine Sarper Çağlar oyuna dahil oldu.

72' Mersin İdman Yurdu'nda Ferhan Evren yerine Muhammet Sait Özvardar oyuna dahil oldu.

84' Mersin İdman Yurdu'nda Yasin Elmas ve Oğuz Özden yerine Rohat Ulaş Ağca ile Abdullah Topkara dahil oldu.

86' Mersin İdman Yurdu etkili geldiği dakikalarda Erdem Onur Beytaş'ın ceza sahası yayı üzerinden  vurduğu şutla beraberliği yakaladı.

90' Zonguldak Kömürspor'da Sabrican Vural, Oğuzhan Öztürk ve Emirhan Kocasoy oyuna dahil olurken Serhat Doğukan Taşdemir, Ozan Karabacak ile Mümin Uyar oyundan çıktı.