TFF 2.Lig Beyaz Grup 18.haftasında ilimizin güzide temsilcisi Zonguldak Kömürspor rakibi Kırşehir Futbol Kulübü ile 20 Aralık Çarşamba günü (Bugün) saat 14:00'da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ligin son sırasına demir atan Zonguldak Kömürspor kendisi gibi ligin alt sıralarında bulunan Kırşehir deplasmanında fitili ateşleyip düşme potasından kurtularak bir tırmanış başlatmak istiyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 1 MAÇ EKSİK FARK 7 PUAN!
Ertelenen Bucaspor karşılaşması nedeniyle ligde 2 maçı eksik olan Kömürspor ile 1 maçı eksik olan Kırşehir FK arasında 7 puan fark bulunuyor.

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 2 maç eksiğiyle 8 puana sahip ve ligin son sırasındayken, Kırşehir 15 puan ile ligde 15.sırasında.

HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ!
Ocak ayına kadar Kırşehir FK, Kırklareli ve Bucaspor ile 3 kritik müsabakaya çıkacak olan temsilcimizde hedef 6 veya 7 puan olarak belirlendi.

Zonguldak Kömürspor bu fikstürden 6 puanla çıktığı taktirde 14 puanla düşme riskinnden bir nebze olsun kurtulma şansına sahip olacak.

Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!" Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!"