Vanspor FK kulüp başkanı, mücadelenin bitiminin ardından kalabalık bir grupla soyunma odasının yolunu tutan Zonguldak Kömürsporlu futbolculara saldırdı.

Fahiş fiyat ve stokçuluğa ceza yağacak! Fahiş fiyat ve stokçuluğa ceza yağacak!

Zonguldak Kömürspor futbolcularından Yüksel Egemen Yaylı aldığı darbelerle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan Vanspor FK kulüp başkanının, Zonguldak Kömürspor soyunma odasında futbolculara silah çektiği iddia edildi.

EMNİYET ÖNLEM ALDI

Kırmızı-lacivertli futbolculara saldıran başkan ve yanındakiler kaleci Egemen ve Nuri'yi darp ettiler. Hastaneye kaldıran her iki oyuncunun da kaburgası kırıldığı öğrenildi. Ayrıca saldırı hastane de devam etti.  Başkan ve 4 kişi sonrasında 15 kişi daha hastaneye giderek Egemen ve Nuri'ye saldırdığı öğrenilirken, Van Emniyeti ise hastanede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi.

KÖMÜRSPOR ŞİKAYETÇİ OLDU!
Zonguldak Kömürspor tarafından Van Valiliği’ne gönderilen şikayet yazısı: “01/10/2023 tarihinde saat 15:00’te başlayan Vanspor-Zonguldak Kömürspor maçının bitiminde Vanspor Kulüp Başkanı korumaları, bir kaç yönetici Zonguldak Kömürspor soyunma odasına girerek kalecimiz Egemen ve oyuncumuz Nuri Terliksiz’e önce küfür etmek suretiyle sonrasında darp ederek zarar vermişlerdir. Kalecimiz Egemen Yaylı, 112 vasıtasıyla hastaneye kaldırılmıştır. Başkanın Van’da nüfuslu bir yapıya sahip olduğundan kimsenin olay esnasında müdahale etmediği görülmüştür. Sonrasında emniyet güçlerinin gayretleri ile stattan ancak ayrılabildik. İş bu sporun dostluk centilmenlik ve misafirperverlik olduğunu düşünürsek, Van da yaşanan olaylar vahimdir. Çekilen silahlardan çıkabilecek bir kurşun tüm dünyaya rezil olmamızı sağlardı. Bu olaylarda ihmali olanların ve suçluların cezalandırılması konusunda gereğini arz ederiz.” şeklinde