TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bugün kendi evinde Bursaspor karşısında çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor.

Müsabaka bugün saat 15:00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda Erdal Yılmaz'ın ilk düdüğüyle başlayacak.

MUTLAK 3 PUAN PAROLASIYLA HAZIRLANDILAR
Hafta boyunca takımı sıkı bir şekilde hazırlayan Barış Şeref ve öğrencilerinin Bursaspor karşısında tek hedefi 3 puan olacak.

2 ÖNEMLİ EKSİK
Zonguldak Kömürspor'da sakatlığı bulunan Hakan Çevik ve sarı kart cezalısı Mustafa Şengül, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

GALİBİYET ŞART
26 puanla 16.sırada bulunan Kırmızı Lacivertliler, Yeşil Beyazlılar'a karşı ya tamam ya devam karşılaşmasına çıkıyor.

Zonguldak Kömürspor, Bursaspor'u mağlup etmesi durumunda 33.haftayı BAY geçecek olan Serik Belediyespor'la puan farkını 5'e indirme fırsatına sahip.

İLK MAÇI HATIRLAYALIM
İki takım arasındaki ilk maç ligin 14.haftasında Bursaspor'un evinde oynandı.

Zonguldak Kömürspor tribün lideri Taner Arslantürk’ten "TFF'ye Büyük yürüyüş" açıklaması! Zonguldak Kömürspor tribün lideri Taner Arslantürk’ten "TFF'ye Büyük yürüyüş" açıklaması!

Bol gollü geçen karşılaşmada 2-1 geriye düşen Zonguldak Kömürspor, skoru 3-2'ye getirmeyi başarsa da Çağatay Yılmaz'ın kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetmesine engel olamadı.

Müsabakanın 84.dakikasında Mustafa Genç'in gördüğü kırmızı kartla son dakikaları 10 kişi oynayan Bursaspor, Zonguldak Kömürspor'la 3-3 berabere kaldı.

HABER: Emre Sezer