Türk Hava Yolları yurt içi seferlerini sürekli ertelerken Almanya'dan yarın itibariyle uçuşlar başlıyor.

Korona virüs salgını nedeniyle Mart ayında tüm uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, 27 Haziran'da (Yarın) Almanya’nın 22 şehrinden İspanya, İtalya, Türkiye, Mısır ve Yunan adalarına uçuyor.

2020 yaz sezonunda Corendon Airlines’ın Almanya’dan gerçekleştireceği uçuşlar için uçuş planlamasında olan Zonguldak'a yarın (27 Haziran Cumartesi) ve pazar günü uçuş gerçekleşecek. Önümüzdeki haftalarda ise cumartesi ve çarşamba günleri uçuş yapılacak. Uçakların saat 07.00'de Almanya Köln'den kalkıp Zonguldak Havaalanına saat 10.30'da ineceği belirtildi. Uçağın 1 saat sonra 11.30'da da Zonguldak havaalanından kalkıp Almanya'ya gideceği ifade edildi. 

 

27 Haziran Cumartesi günkü uçuşun Köln'den Pazar günkü uçuşun ise Münster/Osnabrück'den olacağı belirtilirken 183 kolkutlu uçağın büyük oranda dolduğu öğrenildi.

 

Bir Türk firması olan Corendon Airlines’ın ilk defa Zonguldak Havaalanına uçacağı belirtilirken yine Köln ve Münster/Osnabrück'den de direk seferlerin yapılıyor olması ileriye dönük gurbetçileri heyecanlandırdı. 

Covid-19 tehlikesi ve tedbirlerin kalkması sonrasında Zonguldak Havaalanı pistinin de bitmesiyle Almanya'nın diğer illerinden ve başka firmaların da Zonguldak'a uçması bekleniyor.

Düsseldorf'ta Erdemir rüzgarı! Düsseldorf'ta Erdemir rüzgarı!