Zonguldak, Bartın ve Karabük mutfağı Ark Of Tasta ağında yerini aldı! Zonguldak, Bartın ve Karabük mutfağı Ark Of Tasta ağında yerini aldı!

Avrupa'da yaşayan gurbetçiler ile Zonguldak, Bartın, Karabük halkının dört gözle beklediği müjdeli haberiin açıklanması beklenirken bazı siyasilerin Zonguldak Havaalanını küçük, kirli hesaplarına alet etmeye çalıştığı öğrenildi. 

Zonguldak Havaalanı pistinin uzama ve genişlemesi için gereken ödenek ayarlanmasına rağmen pistin uzamasının bu sene, genişletilmesinin de seneye bırakılması için bazı siyasetçilerin kulis yaptığı iddia edildi.

Zonguldak Havaalanı üzerinden siyasi rant devşirmeye çalıştığı tahmin edilen siyasiler, hizmet değil şimdiden siyasi rant peşine düştü. 600 metre uzaması gereken havaalanını bu sene 220-300 metre uzaması, en az 15 metre bu sene genişlemesi gereken havaalanını ise seneye genişletmek için kamuoyu oluşturma peşine düşen küçük hesap peşindeki siyasilerin derdi ne bölge ne de Avrupa'da yaşayan bölge halkı. 

 

"ÇUKUR" SİYASETİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart 2019 tarihinde Zonguldak'a geldiğinde söz vermesine rağmen Gökçebey'in Çukur mahallesinde, "Zonguldak'ta havaalanı açılsa ne olur? Yolcu yok ki. Bir süre sonra kapanır" diyen Ak Partili Milletvekilinin de dahil olduğu kirli hesap için medya da kullanılarak kamuoyu hazırlanmaya çalışılıyor. Zonguldak Havaalanının yapılmasına değişik yöntemlerle engel olmaya çalışmasına rağmen "Zonguldak Havaalanını ben açtım" edasıyla Çaycuma'da dolaşan siyasetçinin de işin içinde olduğu öğrenilen süreç değişik kanallardan zorlanıyor.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZÜNÜN ÜSTÜNE SÖZ!

Yıllardır STK'ların baskı yapmasına rağmen Zonguldak'taki siyasetçilerin ilgilenmediği, bazılarının "Bartın'dan yolcu yok" diyerek burun kıvırdığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrenir öğrenmez verdiği talimatla başlanan uçak seferleri, bilerek tehlikeye sokuluyor.

Pistin uzama ve genişletilmesiyle ilgili de bizzat talimat verdiği öğrenilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözünün üstüne söz söyleme cesaretini kendinde bulan siyasetçilerin, yaptıkları kirli oyunun ortaya çıkmasının ardından ne yapacakları merak ediliyor. 

 

İMZA'DAN SON UYARI!

İmza Gazetesi olarak SON KEZ uyarıyoruz;

Hangi siyasetçilerin hangi niyetle hizmeti engellemeye çalıştığını biliyoruz. Zonguldak Havaalanının pistinin uzaması ve genişlemesinin bu sene yapılmasını engelleyerek, "Hizmet" değil küçük hesaplar peşinde olunduğunu da biliyoruz.

Pistin uzama ve genişlemesine engel olacak bir hamle daha yapılırsa tüm belgeleriyle kamuoyuna isimleri açıklayacağız...