Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi! Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi!

Zonguldak Havaalanının pist sorunu çözüm beklerken ZONHAV Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kahya'nın son paylaşımı kafaları karıştırdı.
 
 
 
Zonguldak Havaalanı pistinin yaklaşık 3 ay önce Zonguldak İl Özel İdare tarafından uzatılması için alt yapı çalışmaları başlamasına ve üst yapı için ödenek beklenmesine rağmen Kahya, gönderdiği mesajda pist uzatma ve genişletme çalışmasının başladığı imajı vermeye çalıştı.
 
 
 
Gurbetçiler başta olmak üzere bölge halkını heyecanlandıran mesaj, pist uzuyor ve genişliyor olarak yorumlanırken gerçeğin öyle olmadığı İMZA Gazetesinin ulaştığı yetkili tarafından teyit edildi. 
 
 
 
3 Ay önce Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından pistin 250 metre uzatılmasına yönelik başlatılan alt yapı çalışmasının devam etitği, hedefin 1.860 metre olan pistin 2 bin 400 metreye çıkartılması olduğu, bunun için de 6-7 milyon lira beklendiği ifade edildi.
 
Ayrıca ödeneğin gelmesi durumunda pistin genişleme çalışmasının da yapılacağı vurgulandı. 
 
 
RECEP KAHYA'NIN AMACI NE?
 
Yaklaşık 3 aydır devam eden sadece pistin 250 metre uzatılmasını öngören alt yapı çalışmalarını yeni ve pistin uzatılması ile genişlemesinin betonlamasını da yapılıyormuş gibi aktaran ZONHAV Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kahya'nın gerçek amacı merak ediliyor. 
 
Hiç birşey yapmayan siyasetçilere de teşekkür ederek ZONHAV'ın süreçteki pasifliğini örtmeye çalıştığı tahmin edilen Kahya'nın gerçekleri saptırması gurbette yaşayan bölge halkının da tepkisini çekti.
 
 
VATANDAŞIN KAFASINI KARIŞTIRAN AÇIKLAMA...
 
ZONHAV Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kahya Zonguldak Havaalanıyla ilgili son çalışmaları video ve fotoğraf eşliğinde paylaştı.
 
Sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:
 
"Zonguldak,Bartın,Karabük
Tüm hemşehrilerimize Zonguldak bölgesel havalimanımızla ilgili
#DUYURU#
Cennet Vatan Türkiye Covid-19 pandemisyle mücadeleye devam ederken daha önce Devlet büyüklerimiz tarafından beyan edildiği şekilde mevcut kurallar ve kriterler çerçevesinde Zonguldak Havalimanı pist uzatma çalışmaları devam etmektedir.Zaman zaman yöresel basında ve sosyal medyada sorulan sorulara binaen çalışmalarla ilgili güncel video ve fotoğrafları hem gurbetçi kardeşlerim, hemde memleketteki hemşehrilerimiz için paylaşma gereği duydum.
Allah’ın izniyle Devletimiz özellikle biz gurbetçiler açısından çok büyük önem arzeden, bölge turizminin canlanmasında ve Filyos Endüstri bölgesinin hayata geçirilmesi noktasında vazgeçilmez olan Zonguldak Havalimanımızla ilgili gelişim çalışmalarını en üst düzeyde takip etmektedir.İmkanlar çerçevesinde mevcut uzatma projesine;
genişletme ve gelişim projeleriyle devam edilecektir.
Sayın Valimiz ve bölge Milletvekillerimiz konunun takipçisidirler.
Havalimanımız bu projeyle birlikte daha büyük gövdeli uçakların operasyon yapmasına müsait hale gelecektir inşallah.
Mevcut durumdan(Korona) dolayı biraz sabırla bu iş bitecek inşallah.Her zaman olduğu gibi Devletimiz Vatandaşının hizmetindedir ve bu projeyide bitirecektir inşallah.
Bu vesileyle bu projede emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere;
İlgili Bakanlarımıza,Valilerimize,
Bölge Milletvekillerimize,
Gurbetçilerin TBMM deki temsilcisi Zafer Sırakaya vekilimize, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruc
Hanımefendiye,
Ankara ve Zonguldak’taki bürokratlarımıza,
Çaycuma Kaymakamımıza,
Canla başla çalışan Özel İdare Personeline ,
Havalanı meselesini herdaim gündemde tutan basın mensubu arkadaşlarımıza ve bu konuyu kendine görev addeden Avrupa Zonguldaklılar Derneği başkanı Mehmet Karakulak ve arkadaşlarına teşekkürü bir borç bilirim.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur...
Hayatta kalmak,
Evde kalmaktan geçiyor.
Sevdiklerini kucaklamak istiyorsan;
#Evdekal Türkiyem
#Evdekal gurbetçi kardeş"