Avrupa Zonguldaklılar Derneği, Zonguldak Havaalanındaki çalışmaları sosyal medya hesabından duyurdu.

Videonun da yayımlandığı mesajda şunlar yazıldı:

"Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın Havalimanı konusunda göreve başladığı günden itibaren sıkıntıların giderilmesi için konunun üzerinde heyacanla çalışmalarına şahit olduk.
Havalimanı Pist Uzatma çalışmaları şu an takviye edilen ilave iş makinaları ile devam edilmektedir Ekip sayısı artılarak ilerleme yüksek tempoda devam ediyor.
Avrupa Zonguldaklılar Derneği girişimleriyle Ankara - Zonguldak arasında yıllardır sürdürülen Zonguldak Havalimanı Yönetimi ile birlikte,bölgenin Milletvekilleri ve STK'ları ile oluşturulan Lobi çalışmaları neticesinde T.C. Devletinin Zonguldak Havalimanı'na tekrar sahip çıkması sağlanmıştır.Yüzbinlerce gurbetçilerin dört gözle takip ederek bekledikleri çalışmaları aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Milletvekillerinin yanında Başdanışmanı Saadet Oruç aracılığıyla da takip ettiği biliniyor. Şu an sürdürülmekte olan inşaat çalışmaları bitiminde çeşitli Havayolu şirketlerinin Zonguldak'a uçması bekleniyor dolayısıyla Uçuş fiyatlarında da halkımızın lehine bir rekabet oluşacağına inanıyoruz.
Ulaştırma bakanlığının kontrolünde Valilik tarafından sürdürülen çalışmalar hız kazanarak ilerlemektedir.Uzun süredir devam eden Corona Krizi nedeniyle yavaşlamanın ardından Havalimanı çalışmalarını bizzat Cumhurbaşkanın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'da yakından takip etmektedir."

İşçiler ve yönetim karşı karşıya! OYKA'da grev başladı İşçiler ve yönetim karşı karşıya! OYKA'da grev başladı

 

 

 

" width="560">