Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar programı  Değirmen City'de gerçekleşti.
İftar  programına TFFHGD
İstanbul, Bolu, Düzce Şube Başkanları, 
TFFHGD Zonguldak Şubesi'nin kurucusu Cevat Özer, TFFHGD Zonguldak eski Şube Başkanı Ümit Kaya, TFFHGD Zonguldak  Şube Başkanı Bayram Çiv ve yönetimi, Hakemler ve Gözlemciler olmak üzere aileler katıldı.  
İftar yemeğinin ardından TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. 
Çiv yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Zonguldak’ımızın çok değerli hakem ve gözlemcileri,  uzaklardan gelerek bizleri sevindiren Türkiye FAAL Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği İstanbul, Bolu ve Düzce şube başkanlarım, bu güzel günde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.
Öncelikle Ramazan ayının tüm insanlığa, ülkemize ve camiamıza hayır getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik parolası ile çıktığımız bu yolda bir ramazan akşamı camia olarak bir araya gelerek ilk adımımızı attık.
Dayanışma ve paylaşma ruhunun güçlendiği Ramazan ayının manevi atmosferinde sizlerle bir araya gelerek hem iftar soframızı ve sadece futbol sahalarında göstermiş olduğunuzun emeği hem de birbirimize olan destek ve dayanışmayı pekiştirmek istedik. Birlik olabilmek güçlü bir takım olabilmenin anahtarıdır, sizlerle güçlü bir takım olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Değerli hakemler; Sizler sahada görev yaparken, adaleti ve dürüstlüğü temsil ediyorsunuz. Bu zorlu görevde, kararlarınızı alırken sağduyunuz ve bilgileriniz ile hareket ederek doğru kararlar aldığınız için hepinizi ayrı ayrı kutluyoruz.
Sezon başından itibaren görev aldığınız bütün müsabakaların üzerinizde bıraktığı yorgunluğu görüyor ve bu akşam bu yorgunluğunuzu bir nebzede olsa üzerinizden atmanızı temenni ediyoruz.
Birlikte nice başarılara imza atacağımızı umuyoruz. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir Ramazan ayı diliyor, hepinize düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz."dedi.

Zonguldak Asmaspor ile Bartınspor futbolcuları Karabük'te birbirine girdi! Zonguldak Asmaspor ile Bartınspor futbolcuları Karabük'te birbirine girdi!

Başkan Çiv sonrasındaTFFHGD
İstanbul, Bolu Düzce Şube Başkanları ve TFFHGD Zonguldak Şubesi'nin kurucusu Cevat Özer'in konuşmaları sonrasında iftar programı çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.