Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde düzenlenen 2023-2024 sezonu okullar arası Gençler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları, büyük bir heyecan ve rekabetle tamamlandı. Sporcular, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Fabrikası Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelelerde yeteneklerini sergileyerek kategorilerinde üstün performans gösterdiler.

Zonguldak ve Bartın Türkiye ortalamasının altında, Karabük üstünde! Zonguldak ve Bartın Türkiye ortalamasının altında, Karabük üstünde!

Alaplı Anadolu Lisesi öğrencisi Azra Zehra Durmaz, kendi kategorisinde gösterdiği başarıyla birincilik kürsüsüne çıkarken, Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Sıla Koçak ve Borsa İstanbul Mesleki Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Umut Koçdemir de kendi kategorilerinde birincilik elde ettiler. Bu başarılarının ardından, dereceye giren sporcular Bartın'da düzenlenecek olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Can, dereceye giren tüm sporcuları ve onları yetiştiren antrenörleri tebrik ederek, Bartın'da yapılacak olan müsabakalarda da başarılar diledi. Bu önemli başarılar, genç sporcuların azim ve yetenekleriyle birleşerek, Zonguldak'ın spor alanındaki potansiyelini gözler önüne serdi.