31 Mart yerel seçimlerin bitmesinin ardından geçen süre tam 11 ay oldu, hatta 20 gün sonra 1 sene dolacak. Peki, aradan geçen süre içerisinde seçimi kazanan başkanlar sizce ne derece başarılı oldu veya olamadı?

Soru gayet basit…

Şunun şurasında 4 sene kaldı.

Zaman su gibi akıp gidiyor.

Zamana yetişmek mümkün değil.

Muharrem Akdemir Zonguldak’ta 8 sene Belediye Başkanlığı yaptı.

Zamanı hatırlayanlar, yaptıklarını ve yapamadıklarını görenler şimdi ne diyor dersiniz?

 Unutuldu gitti. Denilen şu.

Akdemir dönemi bitti, şimdi Alan dönemi başladı.

Zonguldak İl Jandarma Ekipleri Harekete Geçti! Zonguldak İl Jandarma Ekipleri Harekete Geçti!

Geriye değil önümüze bakalım.

Bakıyoruz zaten bakıyoruz da.

Ufukta görünen ne var?

Projelerin adı var.

İşte bu projeler hayata geçmedikten sonra ve Zonguldak’ta gözle görülür değişimler olmadıktan sonra Selim Alan için de aynı şeyler söylenecek.

ALAN’IN GAZA BASMASI LAZIM

İşte bu gibi söylemlerin Zonguldak’ta dilden dile dolanmaması için Başkan Selim Alan’ın yaz aylarının girmesiyle birlikte artık gaza basması lazım.

Dilin kemiği yok, herkes bir şeyler söyler. Zonguldak’ta dedikodudan bol ne var. Bu pis dedikodulardan icraat yapmaya zaman bulunamadığı için Zonguldak bir adım öteye gidemiyor.

Selim Alan’ın bu kirli söylemleri geride bırakıp aslanlar gibi sahada vatandaşın gözünün içine baka-baka verdiği sözleri yerine getirmesi ve şehri şantiye alanına sokması lazım. Yoksa estek-köstek derken zaman uçup gitmiş ve 5 sene tükenivermiş olacak. İşte o zaman da halkın artık hiç kimseye inancı kalamaş olacaktır.

YÜRÜMEYECEĞİZ KOŞACAĞIZ

Sayın Selim Alan’ın seçim öncesi ve sonrası “Yürümeyeceğiz, koşacağız, ben bir dönem için değil 3 dönem için geldim” lafını asla unutmayacağım. Kendisi de unutmayacaktır. İşte bu sebepledir ki hizmet ederek vatandaşa bunu ispat etmesi gerekmektedir.

AKDEMİR ALAN İÇİN DEDİ Kİ?

Geçenlerde Gazipaşa caddesinde gezerken karşıdan doğru gelen Muharrem Akdemir’i gördüm, bana doğru geldi ve kucaklaştık. “Başkanım emekliliğinin tadını mı çıkartıyorsun, ohh ne güzel, dert yok, sıkıntı yok. 8 seneyi geçirdin ve yüzün de gülüyor diye” söylendiğimde, her zaman ki güler yüzüyle, şöyle dedi. “Ben elimden geleni yaptım ve vatandaşımız bu defa Selim arkadaşımızı seçti ona görev verdi, ben de merak ediyorum bakalım neler yapacak. İktidarın nimetlerinden faydalanıp Zonguldak’a çok faydalı hizmetler yapacağını bekliyoruz. “ dedi.

Kısa ve net burada kıskançlık yok, önemli olan Zonguldak demek istedi. Yakışanı söyledi. Muharrem bey zaten efendi ve centilmen birisidir. Zonguldak’tan başka bir yere gitmiyor.

ZONGULDAK HİZMETE AÇ

Sözün özü şudur ki, havalar ısınmaya başladı. Yaz kapıya dayandı. Zonguldak şehri hizmete aç beklemede. Sayın Alan projeleri takip ediyor inşallah bu yaz içerisinde Zonguldak’ta değişimler bekliyoruz. “Zonguldak değişecek mi?” diye soruyor ve nasıl bir değişime uğrayacağını gerçekten merak ediyoruz.