Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi! Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi!

Zonguldak şehrinin yıllardır derelerden çekmediği kalmadı. Her yağan şiddetli yağmurda dağlardan sağdan-soldan gelen ne kadar pislik varsa yağmur sularıyla birlikte Zonguldak limanının içine akıyor ve böyle çirkin manzaralar ortaya çıkınca da basına malzeme oluyor. Bu pislikleri temizlemek her zaman olduğu gibi Belediyeye düşüyor.

Oysa bu durumun sürekli hale gelmesi ve yaşanması da burada yaşayan vatandaşları son derece rahatsız ediyor, başka çözüm yolu yok mu gibi sorular soruluyor. Son yağan şiddetli yağmur ve fırtına sonucu derelerin pisliğinin limandaki görüntüsü bu işe bir şekilde nokta koyulması gerçeğini de gözler önüne serdi.

Teknolojinin tavan yaptığı günümüzde Zonguldak’ın derelerinden gelerek limanda birleşen bu kötü tablonun ortadan kaldırılması ve dere akışlarının liman yerine başka bir tarafa yönlendirilmesinin şart olduğunu bir kere daha göstermiş oldu.

Olamaz mı? Bal gibi de olur.

Yeter ki yetkililer bu işe kafa yorsun ve projeler masaya konsun. Benden hatırlatması, yoksa bu çile ve rezilliği sonsuza kadar devam eder bizlerde böyle haber yaparız. Haber-Yorum: Mustafa Emen