Bi zamanların bölge hastanesi olarak görülen Zonguldak BEÜ'de doktor sıkıntısı bitmek bilmiyor. Son olarak yaklaşık bir sene önce vukuatlı olarak ayrılan Ufuk Tütün'ün yerine gelmesi beklenen kalp damar cerrahisi bypass doktoru bir türlü gelemedi.

Şuanda BEÜ hastanesinde bulunan kalp damar cerrahisi doktoru 2 tane bulunmasına rağmen bypass yapamadığından kalp ameliyatları için 3. doktor gerekiyor. Bypass yapabilecek kalp damar cerrahi doktoru olmadığından bir senedir ameliyatlar öteleniyor veya başka il ile Ereğli ilçesine yönlendiriliyor. 

YOĞUN BAKIM YENİLENDİ, DOKTOR YOK!

Zonguldak BEÜ Hastenesinde Kalp Ameliyathanesinin Yoğun Bakımı yenilenmesine rağmen bypass yapabilecek kalp doktoru bulunmadığından yaklaşık bir senedir hastanede bypass yapılamıyor. Hastalar Ereğli'de özel hastaneye başta olmak üzere diğer illere yönlendiriliyor. 

ANTALYA'DAN GELEMEDİ!

En son anlaşmaya varıldığı öğrenilen doktorun Antalya'dan çeşitli bahaneler uydurarak bir türlü Zonguldak'taki görevine başlamaması rektörü ve hastaları zor durumda bırakıyor. Antalya'dan anlaşmaya varıldığı öğrenilen doktorun bir senedir değişik bahaneyle oyalaması hastane yönetimini de bıktırdığı öğrenildi. 

Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı! Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı!

Bu hafta da gelmezse SSK'dan doktorla anlaşılıp ameliyat yapılabileceği öğrenildi. 

REKTÖR VE HASTANE YÖNETİMİNİN GAYRETİ VAR, SONUÇ YOK!

Zonguldak BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmil Hakkı Özölçer'in göreve geldiğinden beri bypass yapabilecek kalp doktorunu getirmeye çalıştığı, bunun için doktorların talep ettiği yoğun bakım ünitesini bile sıfırdan yaptırdığı öğrenildi. Rektör ve hastane yönetiminin gayretine rağmen doktorların Zonguldak'a değişik bahaneler ileri sürerek gelmek istemediği belirtildi.