Osman Zaimoğlu seslendi! 85 tane kiralık aracın hesabını verin Osman Zaimoğlu seslendi! 85 tane kiralık aracın hesabını verin
Zonguldak Belediyesi tarafından merhum öğrenci Ömer Mirza Ürkmez anısına Kütüphane açılışı yapıldı. Konu ile ilgili olarak Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi.
"Valimiz Sayın Mustafa TUTULMAZ ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Züleyha ALDOĞAN’ın destekleri ile geçen yıl aramızdan ayrılan Yayla Ortaokulu öğrencilerimizden Ömer Mirza ÜRKMEZ’in anısına Zonguldak Belediyesi olarak kütüphane açılışımızı gerçekleştirdik.
Öğrencimizin isminin bu okulda yaşatılması, çocuklarımızın bu kütüphanede kendilerini dünyaya hazırlayabilmeleri bizim için de çok anlamlıdır. Bugün sadece bu kütüphane ile kalmayıp bu yolda bir çok projeyle çocuklarımızın geleceğine ışık tutmayı hedefliyoruz. Emeği geçenlere şükranlarımı sunar, merhum öğrencimiz Ömer Mirza ÜRKMEZ’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."