Özel bir televizyon kanalında program sunan Zonguldaklı Ercan Gönültaş, AK Parti Genel Merkez ile Zonguldak'taki yerel yöneticilere ve milletvekillerine seslenerek 31 Mart 'ta yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak Belediye Başkan adayını Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar'ı göstermelerini istedi. Gönültaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı mı egosu, kompleksi, halka tepeden bakması, kibirli oluşu nedeniyle kendini bitirdiğini belirtti.

Zonguldak Belediyesi Ak Parti Başkan Adayı Ömer Selim Alan Mı, Özcan Ulupınar Mı Olacak (2)

"HALK ULUPINAR'I İSTİYOR"
 

Sanatçı ve oyuncu, Zonguldaklı sunucu Ercan Gõnültaş'ın paylaşımı şöyle: 
"AK parti Zonguldak il yönetimine ve genel merkeze sesleniyorum. Erkan Kandemir’e sesleniyorum. Ali İhsan Yavuz’a sesleniyorum. Numan Kurtulmuş benim İstanbul'dan seçtiğim vekilim. Meclis başkanıma sesleniyorum. Okul arkadaşıma ve babası baba dostumun oğlu Muammer Avcı’ya sesleniyorum. Adalet bakanı Yılmaz Tunç’a sesleniyorum. Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a sesleniyorum. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sesleniyorum ve ben de telefonları olan birçok bakan ve vekillere sesleniyorum.  Zonguldak Ak Parti Yönetimi Ömer Selim Alan ı istiyor bunu biliyoruz. Ama halk Ulupınar’ı istiyor. Siz ısrarla Ömer Selim Alan derseniz. CHP’den Tahsin Erdem’e hayırlı olsun derim, ilk tebrik eden de ben olurum.  Ben Özcan Ulupınar’ı Zonguldak’a daha faydalı olacağına inandığım için istiyorum.  CHP’li, AK Partili, MHP’li, İYİ Partili, Yeniden Refah partisi vs. partilere eşit mesafede davranacağını bildiğim için destekliyorum. Zonguldak’ta Ak parti hizmet verdi. Bunu inkâr etmiyorum. Ama daha iyi olabilirdi. İktidarın nimetlerini daha faydalı hizmetler yapabilirdi.  Ömer Selim Alan halkın gönlünü almayı bilemedi. Egosu, kompleksi halka tepeden bakması, kibirli oluşu, Ak Parti’nin sevgi odaklı belediyeciliğinin uzaktan yakından hiç alakası olmayan davranışlarıyla kendini bitirdi. Personelini dövdürmesi, ihtiyacı olmayan insanları işe alması, insan kayırması… 

Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı! Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı!

"BEN OYUMU CHP'NİN ADAYI TAHSİN ERDEM'E VERİRİM"

Ömer Selim Alan onaylansın ben oyumu CHP’nin adayı Tahsin Erdem’e veririm. 
Ömer Selim Alan’ın egosunu görmektense Tahsin Erdem’in güler yüzünü görmeyi tercih ederim ve oyumu CHP’ye veririm. Önemli olan önce AK Parti den aday olmak değil adam olmak insan olmak gerekir.  Ömer Selim Alan düşmanım değil ama siyasi tercihim de değil. Benim gibi binlercesi böyle. Makamına gidemediğim bir bardak çayını içemediğim Başkanım olamaz benim. Belediyecilik kibirle yapılmaz, Sevgiyle aşkla yapılır. Bir kısmını değil, Her kesimi mutlu edeceksin.  Hiçbir parti ve insan ayırt etmeden aynı seviyede hizmet edeceksin ki adalet olsun. Güzellik olsun. Ben güzelliği hizmeti Zonguldaklılar için istiyorum."

HABER MERKEZİ