31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Zonguldak Belediye Başkanlığı seçimlerinde yarışacak adaylar belli oldu. Ak Parti'nin adayı Ömer Selim Alan, CHP'nin adayı Tahsin Erdem ve Saadet Partisi'nin adayı Cem Dereli, Zonguldak'ın geleceğine yön verecek isimler olarak açıklandı.

Seçim atmosferi öncesinde vatandaşlar, adayların sunacakları projeler ve vizyonları hakkında detaylı bilgi edinmeye başladı. Her bir adayın kent için öngördüğü planlar, çözüm önerileri ve belediyecilik anlayışları merak konusu oldu. Seçmenler, kentlerine daha iyi hizmet sunacak, çeşitli alanlarda gelişmeler sağlayacak adaylar arasında tercih yapmak için projeleri değerlendirmeye aldı.

Zonguldaklılar, adayların kentle ilgili vaatleri ve planları doğrultusunda nasıl bir değişim ve gelişim öngördüklerini yakından takip ediyor. 

Zonguldak Belediye Başkanlığında kime oy vereceksiniz? başlığıyla başlatmış olduğumuz anketimizde yarışı Tahsin Erdem %46.7 (219 oy) ile önde götürürken mevcut başkan Ömer Selim Alan %36.2 (170 oy) ile 2.sırada takip ediyor. Cem Dereli ise %12.8 (60 oy) ile 3. sırada sürdürüyor. Şuana kadar 469 katılımın gerçekleştiği anketimizde yarış devam ediyor. 

Ankette yapılan çarpıcı yorumlarda dikkat çekmeye devam ediyor... Yorumlardan birkaçı;

"Emekliye %5 oyu reva göre AK Parti'ye 10 oymu vermek günahımı vermem.. oyun Tabii ki CHP'ye bundan sonra"

"Selim Alan çalıştı.ama yapılan işler kalitesiz.daha kaliteli ve hızlı çalışmalar ve proje istiyoruz.mahallelerde zayıf kaldı.temizlik işleri yetersiz maalesef.daha dinamik bir belediye olmalı"

"15 tl talep eden dolmuşçulara cebinden veriyormuş gibi 17 tl veren ve geçen seçimde suya indirim. Yapacağım diyip %200 bindirim yapan başkan. Ben balık hafızalı değilim. Oyum Tahsin başkana"

"Oyum Cem Dereli ye projeleri güzel"

Sokakta kaybetti, sosyal medyada buldu! Sokakta kaybetti, sosyal medyada buldu!

"Küskün bir Chp li olarak oyum kesinlikle Selim başkana.Lütfen yapılan hizmetleri görmezden gelmeyin.Selim başkanın dediği gibi kimsenin hayal edemediği köprünün yıkımını gerçekleştirdi.12 katlının arkasındaki alanı bir görün bakın çift şeritli yol,çevre ve ışıklandrma olunca gözlerinize inanamayacaksınız."

Ş-53

A-39

Sizde anketimize katılarak oyunuzu kullanabilir, yorumlarda görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Anket


Zonguldak Belediye Başkanlığında kime oy vereceksiniz?

Ankete Katıl