Türkiye genelindeki bir çok meteorolojik kaynaklardan paylaşılan bilgilere göre Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük için acil uyarı yapıldı.

Kapının önüne bile çıkmamanızda fayda var! Bir anda bastıracak, şimdiden tedbirlerinizi almanızda fayda var.

ÜSTÜNE BASA BASA UYARI!

Oldukça sıcak bir yaz mevsiminin ardından beklenen yağışlar başladı. Ülkenin bazı kesimlerinde etkili olan yağışların sel ve taşkınlara neden olabileceği konusunda meteorolojik kaynaklardan uyarılar geldi. Son olarak da özellikle Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük uyarıldı. Meteorolojik kaynaklar üstüne basa basa açıklama yaptı. İşte o açıklamalar…

Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Hava Forum sayfası kuvvetli yağışlara ilişkin olarak yeni bir paylaşımda bulundu. Sayfa, özellikle de o illerimizi uyardı. Paylaşımında “Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Yerel olarak su baskını ve sel riski bulunmaktadır” dedi.

4-001.jpg

Hava Forum’un paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Dikkat | Cumartesi gecesi ve Pazar öğlen arası Kocaeli, Yalova ve kısmen Sakarya/Bursa çevrelerinde; Pazar öğleden sonra ve gece arası ise Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Yerel olarak su baskını ve sel riski bulunmaktadır.”

HAVA-2