Zonguldak Dernekleri Federasyonu ZONDEF Başkanı Ziya Öncan 3. Zonguldak günlerinin yapılacağı etkinlikler ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada Zonguldaklı firmalara tanıtım günlerine katılım çağrısında bulundu.

Başkan Öncan, “Bu sene 3. yapacağımız etkinlikler konusunda yapılan toplantıda Ekim ayı başında çekilen kuraya göre bize 9-12 Kasım'da yapmamız gerekli olduğu bildirildi.

ZONDEF olarak 2021 yılında yeni Kapıda Birinci Zonguldak günlerini yapmıştık. Sonrasında 2022 yılında Maltepe etkinlik alanında ikinci Zonguldak günlerini icra etmiştik. Şimdi ise üçüncü Zonguldak günlerini önceden hava yolu olarak hizmet veren Atatürk Havalimanı'na icra edeceğiz.

Bizim tarih belli olduktan sonra Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu'na ziyarette bulunduk, kendisine bilgi sunumu yaparak hazır olduğumuzu ifade ettik.

Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi! Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi!

Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Başkanımız Metin Demir'in bu yıl paydaşımız olarak birlikte bu projeyi yürütme kararı aldık ve TSO başkanımızın önderliğinde diğer odalarımızın da aktif katılımıyla iş dünyasından arkadaşlarımızın, hemşerilerimizin, esnafımızın da oraya yoğun katılımını inşallah hep birlikte göreceğiz.

Çaycuma'da Yurtbay gibi, Gökçebey’de Çanakçılar gibi, Eren Enerji gibi Ereğli'de Tat Metal gibi örneklerle bunu çoğaltabiliriz. Bu işte ulusal anlamda marka değeri olmuş özel sektör firmalarımızın da orada stant açarak Zonguldak markası olduğunu dünyaya bizlerle birlikte olduğunu göstermelerini biz arzu ediyoruz.”

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Ziya Başkan ve arkadaşları çok güzel bir projeye daha imza atmaya devam ediyorlar ama Zonguldak’lı adı geçen o büyük firmaların neden orada stant açmamak ve ilimizi temsil etmeme adına katılım sağlamaktan uzak durmalarını doğrusu anlayamıyoruz, anlayan varsa bize de söylesin.

Zonguldak’ın her anlamda adını duyurmak ve bu etkinlikleri geleneksel hale getirmeye gayret eden ZONDEF’i kutlamak ve her anlamda destek vermek lazım.

Haber-Yorum: Mustafa Emen