Zonguldak Havalimanı verilerinde şaşırtan tablo! Zonguldak Havalimanı verilerinde şaşırtan tablo!
Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF), Geleneksel Z-BAYRAMLAŞMA ve tanışma programını bu sene Zonguldak'ın Vadi Bölgesi diye adlandırılan, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma bölgesini hitaben Çaydeğirmeni River Mill Park Hotel’de yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.
 
Geleneksel z-Bayramlaşma ve tanışma programını bundan sonra ayrı ilçelerde gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade eden ZONDEF Genel Başkanı Ziya ÖNCAN, "Programımıza teşrifleri bizleri onurlandıran başta, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve yönetimi, Çaycuma TSO yönetimi, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ve yönetimi, Çaydeğirmeni Bld Başkanı Satılmış Gebeş, İl Genel Meclis Üyeleri, İYİ Parti İl Bşk. Yrd. Ekrem Güllüdağ, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş ve yönetimi, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve yönetimi, İYİ Parti Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakcı ve yönetimi, TTK Genel Müdür Yrd. Ercan Gebeş, İşkur Müdürü Sinan Karademir, Amerika Müsiad Bşk. Ayhan Özmekik, Avrupa İsiad Bşk. Hilmi Bağış, Zonguldak SSK Müdürü Adil Taşcı, Bölgemizin saygın İŞ İNSANLARI, Zondef’e Üye Derneklerimizin Başkan ve Yöneticileri, Zonguldak sevdalısı hemşerilerimize katılımlarından dolayı şükranlarımızı arz ediyorum. Zondef Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma ve Zondef Organizasyon Kuluna hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
 
ZONDEF Zonguldak Dernekleri Federasyonu kurumsal yapımızın, gücümüzün ve etki alanımızın farkında olarak, bu güne kadar yapılan çalışmalara ilaveten kucaklayıcı ve toparlayıcı bir bakış açısı ile...dil, din, ırk gözetmeksizin her türlü görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak ümmet bilinci ile gayesi önce Türkiye sonra ‘ZONGULDAK’ olan memleket sevdalıları ile ortak paydada buluşmak dileklerim ve saygılarımla" dedi.