Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) kongreye giderek yeni başkan ve yönetimini belirleyecek. Mevcut Başkan Gurbet Altay'ın tekrar aday olmayacağı belirtilen ZONDEF Başkanlığı için adaylar çıkmaya başladı. Zonguldak Dernekler Federasyonu'nda (ZONDEF) Genel Başkan Yardımcılığı başta olmak üzere bir çok görevi yürüten Ziya Öncan da adaylığını açıkladı.

 

Ziya Öncan, amacını "Yapılan tüm çalışmaların daha iyisini, daha güzelini yapmak, bu çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmak ve bu bayrağı bizden sonrada göreve talip olacaklara hayırlısı ile teslim etmektir" diyerek açıkladı. 

Kasım ayında yapılması planlanan kongrede şuanda 22 derneğin yetkilisinin oy kullanma hakkı bulunurken önümüzdeki günlerde 4 derneğin daha üye olup toplam 26 dernekten yaklaşık 180 delegenin oylarıyla başkan seçilecek. 

 

Zonguldak Dernekler Federasyonu'nda (ZONDEF) Genel Başkan Yardımcısı olan Ziya Öncan, şuanda Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nda Disiplin Kurulu Başkanlığı, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyeliği, Pendik Dernekler Federasyonu'nda Genel Sekreterlik görevlerini yürütüyor. 

Zondef Genel Başkan Adayı Ziya Öncan, sosyal medya hesabından yaptığı adıylık açıklamasında şunları söyledi:

"20 Eylül Pazar günü Yapılan Zondef Başkanlar Kurulu toplantısında ve genel olarak yapılan istişareler, değerlendirmeler neticesinde ve çok değerli dostlarımın tavsiye ve telkinleri ile... Kurucusu olduğumuz ve 3 yıldır genel Başkan yardımcısı olarak görev yaptığım Zonguldak Dernekler Federasyonu ZONDEF GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY olduğumu siz değerli dostlarım ile paylaşıyor, olumlu ve olumsuz değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Osman Zaimoğlu seslendi! 85 tane kiralık aracın hesabını verin Osman Zaimoğlu seslendi! 85 tane kiralık aracın hesabını verin

Kuruluşundan bu güne kadar yapılan tüm faaliyetlerin her birinin ayrı ayrı kıymetli ve önemli çalışmalar olduğunu belirterek, bu kurumun bu günlere kadar gelmesinde emeği olan herkese şükranlarımı arz ederim.

Yegane amacım acizane, yapılan tüm çalışmaların daha iyisini, daha güzelini yapmak, bu çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmak ve bu bayrağı bizden sonrada göreve talip olacaklara hayırlısı ile teslim etmektir. Bu manada emek veren mücadele eden herkese yapacağı tüm çalışmalarda başarılar dilerim.
Arz-ı Hürmet ve Muhabbetlerimle..."