Karaman'a bağlı Karaman Beldesi'nde yaşayan emekliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasında, maaşlarına göre 8 bin TL ile 12 bin TL arasında iyileştirme yapılacağını ve bu ödemelerin 25 Mart'ta başvuru yapılmasının ardından 28 Mart'ta hesaplarına yatırılacağını öğrenmişlerdi.

MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı! MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı!

EMEKLİ MAĞDUR MU EDİLDİ?

Ancak emekliler, "Ziraat Bankası Kilimli Şubesi'nden maaş alan emeklilerin promosyonları bu saate kadar hesaplarına yatmadı. Merkeze bağlı Karaman Beldesi'nde yaşayan emekliler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında, maaşlarına göre 8 bin TL ile 12 bin TL arasında iyileştirme yapılacağını ve emeklilerin 25 Mart'ta başvuru yaparak 28 Mart'ta hesaplarına ödeme yapılacağını belirtmesine rağmen, bu saate kadar ödemelerin gerçekleşmemesinden şikayetçi.

Ziraat Bankası Kilimli Şubesi'ni aradıklarında ne zaman ödemenin gerçekleşeceğini bilmediklerini ifade eden emeklilere, "Bugün içinde hesaplarınıza yatırılacağını" söylediklerini ancak henüz bir ödeme yapılmadığını belirtiyorlar.

Emekliler, bu durumu Cumhurbaşkanımızın talimatına uymadığı şeklinde yorumlayarak, bankaların işlem yapmamasından şikayet ediyor." bugüne kadar herhangi bir ödeme alamadıklarını bu şekilde dile getirdi.

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri