TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, ligde oynanan 37.hafta müsabakalarının ardından küme düştü.

Kırmızı Lacivertliler, kendi sahasında Kırşehir FK'yı 3-2 mağlup etse de Ankaraspor kendi evinde Nazilli Belediyespor ile berabere kalınca Zonguldak Kömürspor küme düşmeyi garantiledi.

Zonguldak Kömürspor'un küme düşmeyi garantilemesinin ardından tribün lideri Zeki Beybeyoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şehrin önde gelenlerine sitem etti.

Zonguldak, Potanın Elmaslarına sırt çevirdi! Zonguldak, Potanın Elmaslarına sırt çevirdi!

Beybeyoğlu, "Bu sehir 3 muymunu oynadı yazıklar olsun bu şehrin önde gelen siyasiler başkanlar bu takım küme düşmedi siz düştünüz biz bu takımı yine destekleriz 7 yil amatorde terk etmedik yine etmeyiz ama şampiyon oldumu dondan fırlamış gibi çıkarsınız piyasaya ben ben ZONGULDAKSPORLUYUM mezara kadar" dedi.

Zeki Beybeyoğlu'nun sosyal medya paylaşımının tamamı ise şu şekilde;
"Herkez yazıyor çiziyor saygı duyarım herkezin düşüncesine saygım sonsuz 41 yaşında bir zonguldakspor sevdalisiyim evet düştük keşke düşmeseydik ama futbolculara yönetime yüklenmeye gerek yok bu kadar ekmek bu kadar köfte ben öncelikle tesisi olmayan kalacak yeri olmayan demir alisinden başka destek görmeyip burda onur mücadelesi veren bu takımı bu kadar yokluğa ramen kaçmayan futbolculara ben şahsım adına teşekkür ediyorum birazda madolyonun o tarafından bakın birtane bu sehir 3 muymunu oynadı yazıklar olsun bu şehrin önde gelen siyasiler başkanlar bu takım küme düşmedi siz düştünüz biz bu takımı yine destekleriz 7 yil amatorde terk etmedik yine etmeyiz ama şampiyon oldumu dondan fırlamış gibi çıkarsınız piyasaya ben ben ZONGULDAKSPORLUYUM mezara kadar"

HABER: Emre Sezer