Türkiye’nin 21 ilinde gençlik çalışmaları yürüten Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER), hayatın her alanında fikirleri olan gönüllü gençlerle 4 Aralık tarihlerinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi genç ofiste ‘' Gönüllü Buluşmasında ‘’ bir araya geldi.

Başkan Ulupınar ve Altun, Ankara'da! Başkan Ulupınar ve Altun, Ankara'da!

Gönüllülüğün faydalarından , ruha nasıl iyi geldiğinden gönüllülük hikayelerinin bol bol konuşulduğu buluşmada Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Farabi Genç Ofiste gerçekleştirilen buluşmada 42 genç bir araya geldi . Buluşmada bir çok konu ele alınırken gençlerin sorduğu ‘’ tek başına gönüllülük yapmak dünyada nasıl bir etki yaratabilir’’ sorusu çok dikkat çekti. Soruya yönelik ‘’ bir insandan bir insanlığa aslında bahsettiğimiz gönül yolculuğuydu bu yolda her birimizin yolu her daim kesişsin ‘’ cevabı ise duygu dolu anlar yaşattı. Sunuculuğunu SİVİL Yaşam Derneği Zonguldak Yerel Kurul Başkanı Kübra ÜSTÜNYER ‘ in üstlendiği buluşma hatıra fotoğrafları ve belge takdim edilerek son buldu