Ereğli’de şehide saygısızlık! Seçim bitti, Posbıyık gitmedi! Ereğli’de şehide saygısızlık! Seçim bitti, Posbıyık gitmedi!

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yönetim kurulu toplantısının ev sahibi olarak, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu ağırladı. Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, TSO Başkanları ve İl Protokol Üyeleri de katıldı.

Zbeü Bakka Zonguldak-1

Siber Vatan Yetkinlik Merkezi Ziyareti

Valiler ve Rektör Özölçer, Üniversite Farabi Kampüsü'nde yer alan Siber Vatan Yetkinlik Merkezi'ni ziyaret etti. BAKKA ile ZBEÜ arasındaki iş birliği neticesinde kurulan merkezde, öğrencilerin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Valiler, öğrencilere başarılar dileyerek, BAKKA'nın desteklediği eğitim projelerinin önemine vurgu yaptı.

Projeler ve Faaliyetler Hakkında Bilgilendirme

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ziyaret esnasında Vali Arslan, Vali Yavuz ve Vali Hacıbektaşoğlu'na üniversitede gerçekleştirilen faaliyetler ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında detaylı bir sunum yaptı. İş birliği ve projelerin gelecekteki etkileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Misafirperverlik Karşılıklı Memnuniyetle Karşılandı

Rektör Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Vali Arslan, Vali Yavuz ve Vali Hacıbektaşoğlu, Rektör Özölçer'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Toplantı, BAKKA'nın bölgedeki kalkınma projeleriyle ilgili değerlendirmelerin yanı sıra, üniversite ile iş birliği olanaklarını artırmak adına verimli bir platform sunarak sona erdi.

İHA

Zonguldak Haberleri