Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi! Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi!

Zonguldak'ta uzun süredir gündemde olan ekmek zammı konusunda Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ZESOB) Başkanı Muharrem Coşkun liderliğinde Ekmek Zammı Komisyonu bir araya geldi. Komisyon toplantısına, Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Zonguldak Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı İsmail Barutçu, Karadeniz Ereğli Zabıta Müdürü Halit Aydın, Birlik Başkanvekili Rahman Demirtürk de katıldı.

Yeni Fiyat Önerisi: 10 TL ve 40 TL!

Zonguldaklı fırıncı esnafı, artan maliyetler ve asgari ücret artışlarına bağlı olarak ekmek fiyatlarına zam talebinde bulundu. Yapılan toplantıda, 250 gram ekmeğin 10 TL, 1 kg ekmeğin ise 40 TL olarak fiyatlandırılması önerildi. Ancak, ekmek fiyatlarındaki değişiklik Ticaret Bakanlığı ile Fırıncılar Federasyonu'nun görüşmesinin ardından netlik kazanacak.

Muharrem Coşkun'dan Açıklama: "Karar Görüşmeler Sonrasında Belli Olacak"

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ZESOB) Başkanı Muharrem Coşkun , asgari ücret artışları ve maliyetlerdeki artış nedeniyle fırıncıların bu talepte bulunduğunu belirterek, "Bugün Federasyon ile Bakanlığa görüş sunulacak, bundan sonraki kararla belli olacak." dedi.

Öte yandan, Zonguldak merkezi ve tüm ilçelerde ekmek fiyatlarına zam talebiyle ilgili toplantılar yapıldığı öğrenildi.