Oy verme işlemi 32 ilde saat 07.00'de başladı ve tamamlandı. Yayın yasağının ne zaman kaldırılacağı ise YSK Başkanı Ahmet Yener tarafından açıklandı. Yener, "Yasağın kaldırıldığı saati ilan etmeden seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamada bulunmamanızı talep ediyoruz" uyarısında bulundu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullandı.
 

Doğudaki 32 ilde oy verme işlemi tamamlandı. YSK Başkanı Yener, saat 17.00'de tüm oy sayım işlemleriyle ilgili bilgi vereceklerini belirtti. Yayın yasağının kaldırılması ise saat 21.00'de ilan edilecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Hazine Bakanı Şimşek'ten Kamu'da Tasarruf Paketi Detayları açıklanıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Hazine Bakanı Şimşek'ten Kamu'da Tasarruf Paketi Detayları açıklanıyor!

Yener, bu süreçte seçim sonuçlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamasını rica etti.

Yener'in açıklaması: "32 ilde oy verme işlemi tamamlandı, oy sayımı başladı. Saat 17'de tüm oy sayım işlemleriyle ilgili bilgi vereceğiz. Daha sonra yayın yasaklarıyla ilgili kurulumuz karar verecek. Saat 21'de ilan edilen yayın yasaklarıyla ilgili, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapılmamasını rica ediyoruz."
HABER MERKEZİ

Gündem Haberleri