Ramazan Bayramında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramlaşmak niyetiyle aradığı Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı'nın aksayan projeleri söylemesi üzerine "Zonguldak'ı toparlamakla" görevlendirilmesiyle başlayan süreçte somut gelişmeler olmaya devam ediyor.

 

Mustafa Çağlayan’dan sert tepki! Mustafa Çağlayan’dan sert tepki!

Mithatpaşa Tünelindeki ikmal ihalesinin Zonguldak tarihinde görülmeyecek şekilde kısa sürede gerçekleştirilip tünel çıkışında çalışmaların başlaması, Zonguldak-Devrek yolunda tekrar firmanın sahaya inmesinin sağlanmasının ardından Kozlu köprülü kavşak da belirtilen tarihten önce bitirilerek ulaşıma açıldı. 

 

Özellikle bayram yoğunluğu ve oluşabilecek trafik kazalarını düşünerek firmaya bayram öncesi açılması istediğini dile getiren Muammer Avcı'nın talebi yerine getirildi. Kozlu Köprülü kavşağın açılışını sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanlığı forsuyla duyuran Avcı, hizmet etme imkanı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ayrıca teşekkür etti ve Kurban Bayramını tebrik etti. 

 

 Mesajı şu şekilde:

"BAYRAM MÜJDESİ... O YOL AÇILIYOR..!

Yakın zaman önce ASFALT dökümünün başlayacağı bilgisini verdiğimiz KOZLU KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI İstanbul istikametinde çizgiler de çekiliyor ve Bayram öncesi Zonguldak Halkımızın kullanımına açılıyor.
Bu vesileyle bizlere siyaseti kentine ve Ülkesine hizmet etme imkanı olarak veren, Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ,Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, Saygılarımı arz ederim."